Geluk op school - De GroepsGelukCoach

Wanneer je als intern begeleider of leerkracht opgeleid bent tot GroepsGelukCoach heb je alles in huis om GroepsGeluk te verspreiden binnen je school of stichting. Ouders en collega’s weten jou te vinden omdat jij in staat bent te zien wat anderen alleen voelen. Daardoor kan je met behulp van jouw GroepsGeluk kennis, materialen maar vooral brede ervaring, zichtbaar maken wat onder de oppervlakte speelt. In de klassen van collega’s, in een groepje, in de organisatie. Dit werkt verhelderend en levert een boel energie op. Dat werkt aanstekelijk.

Wil jij dit ook?

Dan heb je net als de GroepsGelukLeerkracht deelgenomen aan de 2-daagse training. En kan je uit de voeten met de methode zoals beschreven in het handboek en werken met alle materialen. Maar we vragen daarnaast ook:

Een portfolio met 4 goed gekeurde casussen

Deelname aan GroepsGeluk professionaliseringsdagen

Groepsgeluk-Coaching Coach

Wij willen GroepsGeluk

GroepsGeluk is er voor de toekomst van morgen. Samen met GroepsGelukLeerkrachten, -Coaches en -Trainers wil zij de wereld mooier maken. Want geluk in de groep zorgt voor energie en ontwikkeling van enorm veel potentieel. Potentieel om een verschil te kunnen maken. Als individu en organisatie.

Doe jij mee? Vanuit je klas, school, stichting, praktijk, samen met GroepsGeluk?
Neem dan contact op via: info@groepsgelukplatform.nl of 06 499 748 15.